Incura

Incura is onderdeel van de Winbase-groep, ook wel bekend van het declaratiesysteem RAAM. Incura is een alles-in-één-systeem en daar hoort ook een online huiswerkoefeningen module bij.

 

Naadloze koppeling

Fytek is geïntegreerd in het Incura EPD. Deze koppeling zorgt ervoor dat u naadloos online fysiotherapie oefeningen kunt meegeven aan uw patiënt. De database van Fytek is voor alle gebruikers van Incura beschikbaar. 

Er zijn zo'n 3000+ fysio oefeningen beschikbaar om te gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld loopoefeningen, krachtoefeningen, lichaamsgewicht oefeningen en aan standaard trainingsschema's. De module binnen Incura werkt nagenoeg hetzelfde als de Fytek webapplicatie. Hierdoor ontstaat er geen verwarring en is voelt u er snel in thuis.

 

Vrijblijvend uitproberen

Bent u gebruiker van Incura? Dan kunt u dus standaard gebruik maken van de huiswerkoefeningen module, gemaakt in samenwerking met de programmeurs van Fysiosoft. Lees hier meer over de koppeling op de Incura website.

Wilt u eerst proberen of de koppeling tussen Incura en Fytek iets voor u is? Dan kunt u een vrijblijvende demo starten door op onderstaande knop te klikken.