Koppeling EPD software

Door een naadloze koppeling met onze partners slaat u alle behandelingen en trainingsschema's moeiteloos op in de EPD software dat uw praktijk gebruikt. Het voordeel hiervan is dat u alle gegevens van de patiënt gemakkelijk op één plek hebt staan. Daarbij kunt u deze gegevens gemakkelijk beheren en bekijken op een veilige manier.

We zijn partners met verschillende elektronisch patiënten dossier software. Dit zijn Incura, Fysiomanager, Medikad, Abakus en Intramed.

AbakusAbakus-logo3
intramed-logointramed-logo2
logo-fysiomanager2fysiomanager-logo2
medikad-logomedikad-logo2
incura-logo2incura-logo3

Vanuit uw elektronisch patiënten dossier software kunt u Fytek met één druk op de knop koppelen. U kunt meteen aan de slag om trainingsschema’s aan te maken voor uw patiënten. Wilt u Fytek eerst eens uitproberen? Dan kan dit door één maand gratis gebruik te maken van de demo.

 

Waarom de koppeling?

Onze EPD software partners vinden het belangrijk om u goed te ondersteunen. Huiswerkoefeningen meegeven op afstand is natuurlijk erg makkelijk en binnen een paar klikken gepiept. Daarbij zorgt de efficiëntie dat u meer tijd over houdt voor uw patiënt! 

Een groot voordeel van de koppeling is dat de gegevens van uw patiënt niet opnieuw ingevoerd hoeven te worden in Fytek. Deze gegevens worden namelijk automatisch gesynchroniseerd.

Fytek kan zelf niet binnen de EPD omgeving. De patiëntgegevens van uw EPD blijven veilig en betrouwbaar.

 

Aan de slag

Wanneer u uw EPD software heeft gekoppeld kunt u eenvoudig oefenschema’s aanmaken per patiënt. Deze kunnen gestuurd worden naar de Fytek app van uw patiënt. Ook kunnen de schema’s worden uitgeprint of gemaild. De oefenschema’s kunt u zelf samenstellen uit meer dan 3000 oefeningen. Met de standaard programma’s zijn met expertise van fysiotherapeuten samengesteld en maken uw workflow nog sneller en efficiënter. Natuurlijk kun u de schema's ook nog aanpassen op maat!