Online Fysio oefeningen

Een simpel, snel en innovatief systeem voor het verstrekken van fysio oefeningen, huiswerkoefeningen en trainingsschema’s. Digitaal én op papier. Standaard én persoonlijk.

Fytek is een webapplicatie waarmee u uw cliënten online fysiotherapie oefeningen en trainingsschema's mee kunt geven. In Fytek vindt u meer dan 3000 losse oefeningen en vele standaard programma’s.

Door de oefeningen te combineren en aan te passen kunt u een standaardprogramma maken wat helemaal naar uw wens is. 

Fysiotherapie oefeningen

U kunt dus snel en effectief de juiste oefeningen aan uw cliënten meegeven.  Hierdoor heeft u meer tijd over voor uw cliënt en behandeling.

We hebben ondertussen een groot arsenaal aan fysio oefeningen. Wanneer u oefeningen gaat zoeken kunt u filteren op regio, oefenvorm en weerstand. Ook kunt u filteren op video of foto, uitgangshouding, materiaal, beweegrichting en naam. Zo vind u gemakkelijk uw fysiotherapie oefeningen. 

Aanbod oefeningen

Fytek bevat bijna iedere oefening per regio van het lichaam. Wij vinden het erg belangrijk om een groot aanbod aan kwaliteitsoefeningen te kunnen leveren. De regio's die aan bod komen zijn onder anderen elleboog, knie, lumbale, thoracale en cerviale wervelkolom, SI bekken, enkel, core-stability en nog meer. U kunt ook kiezen tussen kracht, mobiliteit en stabiliteit oefeningen. We hebben dus een groot aanbod aan fysiotherapie oefeningen die u met Fytek gemakkelijk als huiswerkoefeningen mee kunt geven.

 

Icon check
Meer dan 3000 oefeningen in de online omgeving
Icon check
Mogelijkheid om eigen oefeningen toe te voegen
Icon check
Geef eenvoudig oefeningen mee aan uw patiënten via de gratis Fytek App

Staat uw oefening er nog niet bij? Dan kunt u deze ook zelf toevoegen of een mailtje sturen naar info@fytek.nl. We hopen ons assortiment blijvend uit te breiden met de feedback de we krijgen.

parallax background
 

Start nu met Fytek


Start nu met de demo van Fytek. U kunt dan één maand gratis en vrijblijvend gebruik maken van de huiswerkoefeningen. Ook kunt u onze Quick Guide downloaden. Hierin staan de belangrijkste functies van Fytek uitgelegd.

 
Belangrijkste functies:
1Meegeven van huiswerkoefeningen of trainingsschema's

Binnen Fytek is het mogelijk om de aangemaakte huiswerkoefeningen (en in de nabije toekomst ook de trainingsschema’s) te mailen naar de patient. Om een grote groep patiënten die niet beschikt over digitale mogelijkheden, zal er altijd een mogelijkheid blijven om de oefeningen te printen en mee te geven. Bij een eventuele koppeling met uw EPD is het in sommige gevallen ook mogelijk de oefeningen hierin op te slaan in pdf-formaat. Abakus is hier een voorbeeld van.

Fytek e-mail print
2Volgen van de voortgang vanuit de Fytek Monitor

Wanneer de cliënt de Fytek App gebruikt, kan hij of zij hier de vas score invullen per oefening. Deze gegevens zullen in de Fytek Monitor gedeeld worden met de therapeut. Hiermee kunt u beter de huiswerkoefeningen of trainingsschema’s optimaal aanpassen.

Fytek monitor
3Gebruiken van standaardprogramma's

Fytek heeft een aantal kant-en-klare standaardprogramma’s in de software opgenomen. In de toekomst zult u hier steeds meer EBP huiswerkoefeningen of trainingsschema’s zien verschijnen. De standaardprogramma’s zijn altijd te personaliseren per patiënt, het is de snelste manier om oefeningen mee te geven.

Fytek standaardprogramma's
4Zelf standaardprogramma's aanpassen en delen met collega's

Binnen Fytek is het mogelijk om veel meegegeven huiswerkoefeningen in een standaardprogramma op te slaan. Dit scheelt veel tijd en indien nodig kunnen de oefeningen altijd aangepast worden aan de patiënt. Deze standaardprogramma’s kunt u ook delen met collega’s als ze bijvoorbeeld voor een specifiek protocol gebruikt worden. Wederom zijn deze oefeningen ook per keer dat u ze gebruikt weer te personaliseren.

Fytek standaardprogramma's collega's
5Oefeningen personaliseren en blijvend opslaan
Alle oefeningen binnen Fytek zijn voorzien van beeldmateriaal en een heldere beschrijving, indien van toepassing voor zowel links als rechts. Mocht u desondanks de beschrijving aan willen passen dan is dit mogelijk. Tevens is het mogelijk om deze aanpassing blijvend op te slaan zodat u dit niet steeds opnieuw hoeft te doen. Ook kunt u de wijzigingen delen met uw collega’s. Fytek oefeningen aanpassen
6Oefeningen blijven bewaren in de geschiedenis en opnieuw gebruiken

Een huiswerkoefenschema zal, zodra het verzonden is, blijvend opgeslagen worden in de geschiedenis van de patient. De oefenschema’s kunnen direct opnieuw worden geprint of gemaild. Maar ook kunnen de oefenschema’s weer gebruikt worden wanneer u bijvoorbeeld het aantal herhalingen wilt veranderen.

Fytek oefeningen opslaan