Online fysio app

De gratis Fytek App is een innovatieve manier om uw cliënten huiswerkoefeningen en trainingsschema’s mee te geven en te monitoren via hun smartphone, tablet (Android en iOS) en webbrowser.

Als therapeut kent u vast het excuus dat uw patiënt de afgelopen week zijn of haar oefeningen vergeten is. Met de Fytek App heeft de cliënt de fysio oefeningen altijd bij de hand. Van iedere oefening is er naast een duidelijke afbeelding ook een beschrijving aanwezig. Bovendien kan de cliënt een herinnering plaatsen zodat de oefeningen niet meer vergeten worden. In de Fytek App kan de cliënt ook aangeven hoe de oefeningen gaan. de therapeut kan dit weer terug zien in de Fytek Monitor en zijn cliënt daarop bijsturen.

E-Health is een nieuwe stroming binnen de gezondheidszorg waarbij communicatie tussen de cliënt en behandelaar geoptimaliseerd wordt door gebruik te maken van smartphones en tablets.

Onze visie blijft dat een therapeut de specialist is op het gebied van bewegen. Iedere cliënt is immers uniek en heeft daarom een persoonlijke aanpak nodig. De therapeut beheerd de oefeningen, de app helpt de oefeningen correct naar de cliënt te communiceren.

Fytek is hierin een tool om patiënttrouw te stimuleren en dit inzichtelijk te maken via de Fytek Monitor.