Eén applicatie voor het begeleiden van uw cliënten in de fitnessruimte. Zonder papier. Met uw eigen fitnessapparatuur.

Met de Fytek PLUS-module heeft u beschikking tot Trainingsschema’s. U kunt binnen enkele minuten een trainingsschema maken en berekenen aan de hand van gevalideerde testen (zoals 1 RM, Steepramp, Maximale Hartfrequentie Regel). Met behulp van een tablet kunt u uw cliënten alle aandacht geven in de fitnessruimte. Door uw eigen fitness apparatuur toe te voegen wordt het schema precies op uw apparatuur berekend.

Icon check
Maak gebruik van één van de standaardschema's of stel er zelf één samen
Icon check
Geef via de gratis Fytek App het trainingsschema mee aan uw patiënt
Icon check
Volg de voortgang van uw patiënt via de online omgeving van Fytek

 

parallax background
 

Start nu met FytekPlus


Maak nu een demo account aan. U kunt dan één maand gratis en vrijblijvend gebruik maken FytekPlus en de andere modules van Fytek. Ook kunt u onze Quick Guide downloaden. Hierin staan de belangrijkste functies van FytekPlus uitgelegd.

 
Belangrijkste functies FytekPlus:
1Digitaal en op papier

Zoals u gewend bent van Fytek kunt u de schema’s mailen of uitprinten. Maar de grootste meerwaarde is dat u nooit meer hoeft te zoeken naar geschreven schema’s omdat alles digitaal, overzichtelijk voor alle collega’s terug te vinden is in Fytek.

Trainingsschema's Fytek
2Oefenzaal

De oefenzaal is het gedeelte waar u uw testen verwerkt, de vorderingen van uw cliënt bij houdt en snel kunt wisselen tussen de cliënten die in de oefenzaal aanwezig zijn.

Training oefenzaal
3Eigen apparatuur

In Fytek zijn de signature apparaten van LifeFitness opgenomen. Mocht u andere apparatuur in de praktijk hebben, geen probleem! Door uw eigen apparatuur toe te voegen, sluit Fytek naadloos aan op uw middelen in uw praktijk.

Eigen apparaten
4Standaard trainingen

Ook bij trainingsschema’s kan er gebruik gemaakt worden van standaardtrainingen. Hierdoor heeft u in een handomdraai een schema opgezet voor uw cliënt. Zelf kunt u ook weer de standaardtrainingen toevoegen.

Standaard trainingsschema Fytek