parallax background
409

Praktijken

1058

Therapeuten

72000

Gebruikers Fytek App

6

Aangesloten EPD's

 
 

Fytek is dé app voor therapeutenBent u fysiotherapeut? Nog nooit was het zo gemakkelijk om huiswerkoefeningen en trainingsschema's met uw patiënt te delen! Digitaal én op papier. In Fytek staan ruim 3000 duidelijk uitgelegde en geïllustreerde oefeningen voor u klaar. U kunt Fytek eenvoudig koppelen aan uw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Zo kunt u meer tijd vrijmaken voor uw patiënten.

Icon check
Meer dan 3000 oefeningen in de online omgeving
Icon check
Mogelijkheid om eigen oefeningen toe te voegen
Icon check
Geef eenvoudig oefeningen mee aan uw patiënten via de Fytek App
Icon check
Volg de voortgang van uw patiënten in de online omgeving
Icon check
Gratis Fytek App voor patiënten
Icon check
Maak eenvoudig trainingsschema's met Fytek Plus
Icon check
Koppel Fytek moeiteloos aan uw EPD
 
parallax background
 

Enthousiast geworden?


Fytek voor therapeuten is er al voor €5,95 per maand. Wil je meer informatie over Fytek? Ga dan nu naar onze website of maak direct een demo-account aan. Dit demo-account kunt u één maand lang gratis gebruiken. Ook kunt u voor €5.- per therapeut gebruik maken van FaceTalk (beeldbellen).
 
 

Wat zeggen onze klanten?

 • Anne-Loes van der Valk
  "Fytek is voor ons een meerwaarde in de praktijk. Het is gekoppeld aan ons EPD wat snel en effectief werkt. Onze klanten zijn zeer tevreden, wij kunnen hen allen een persoonlijk oefenprogramma aanbieden zoals zij dat graag willen, op papier of digitaal. Op deze wijze kunnen wij een nog persoonlijkere behandeling aanbieden."
 • Ilse van Lieshout
  "Binnen ons revalidatiecentrum maken we al verschillende jaren met meerdere fysiotherapeuten gebruik van Fytek, nog steeds met veel tevredenheid! Het programma is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. In weinig tijd heb je een mooi oefenprogramma geprint voor de patiënt. Tekeningetjes maken is echt niet meer van deze tijd, en een app op de mobiele telefoon is nog niet voor alle patiënten weggelegd. Patiënten krijgen binnen ons revalidatiecentrum oefenmapjes waar deze huiswerkoefeningen prima in kunnen. Ook worden de oefeningen gemaild. Verder zijn we erg tevreden over de service; we merken dat Fytek wil blijven vernieuwen en verbeteren. Ze staan open voor feedback en vroegen zelfs om input voor de nieuwe fotoshoot, voor als we bijvoorbeeld oefeningen zouden missen. Voorlopig kunnen wij met dit programma nog goed vooruit!"
  Ilse van Lieshout
  Revant medisch specialistische revalidatie
 • Mark v/d Ven
  “Wij kiezen voor Fytek vanwege de grote mogelijkheden om de patiënt op een laagdrempelige manier huiswerkoefeningen en trainingsschema’s aan te bieden. De koppeling met ons EPD zorgt er bovendien voor dat alle gegevens direct overgenomen worden, hetgeen efficiënt en tijdbesparend werkt.”
  Mark v/d Ven
  Fysiotherapie de Meierij
 • Jacco Schekkerman
  "Onze klanten zijn zeer tevreden met hun digitale oefenprogramma voor op de pc, tablet of smartphone. Het biedt ze helderheid en overzicht. Zelf vinden wij Fytek een prettig programma dat zeer goed functioneert als ondersteuning van de behandeling. Daarnaast is de service zeer goed!"
  Jacco Schekkerman
  Ann Taveirne Centrum fysiotherapie & revalidatie
 
 

Koppel Fytek aan uw EPD

Abakus-logo1Abakus-logo3
fysiomanager-logo1fysiomanager-logo2
deheer-logo1deheer-logo2
incura-logo1incura-logo3
intramed-logo1intramed-logo2
medikad-logo1medikad-logo2